Válság

 2010.09.25. 18:18

Megint nem írtam egy normális bejegyzést már nem is tudom mióta. Hát elég sok minden történik. Újra suli van, beköltöztünk a koliba, a szobatársakat imádom, a koliról diplomatikusan annyit mondanék, hogy lehetne sokkal rosszabb is. De Edina meg Kriszti tényleg tündériek, mászkálunk együtt mindenfelé.
Például csütörtökön Soho Music Band koncerten voltunk a Dürerben. Egyszerűen szuper volt!!! A banda lesz most a zene világnapja miatt a Deák téren október elsején, tessék megnézni, meghallgatni őket!


itt meg a honlap: http://www.sohomusicband.hu/

A koncert után is jó volt… A Dürernek nagyon hangulatos a hátsó kertje, iszogattunk, Edináék csocsóztak, én beszélgettem. Éjszakaival keveredtünk már haza, utána még csináltam melegszenyát a fiúknak, hogy éhen ne haljanak :D Azért kíváncsi lettem volna a fizimiskámra reggel… nem mertem nagyon tükörbe nézni. Érdekes dolgok történtek de erre most nem térnék ki, ha nem gond. Csak annyit mondanék, hogy Angyalka megint alkotott, de ugye ezen már senkise lepődik meg?? :)

Előtte nap meg ARC-on voltunk. Voltak nagyon érdekes plakátok és csináltunk szuper képeket :)

Holnap pedig reményeim szerint Petruska Andrásra megyünk 6-kor a Könyvtár Klubba. Valahogy van egy olyan érzésem, hogy ez is szuper lesz :)

Címkék: budapest zene arc koli petruska andrás soho music band

A bejegyzés trackback címe:

https://angyalkucko.blog.hu/api/trackback/id/tr722322797

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Könyvtár pinceklub 2010.11.16. 11:37:55

Helyszín: 1088 Bp., Múzeum körút 4. Látogatás: 2008. május 14. 18:50-22:05 > Esküszöm a helyre, ELTE, fejemet rá, hogy kinek ez a célja (a jó csapolt barna és búzasörök íze mellet), ...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása