Itt járt ma népes családom kis része :) Húgom ma lett 16 éves, úgyhogy összegyűltünk. Jöttek mamáék, meg másik mamáék, nagynéném Kittivel, Atika már itt volt és estefelé befutott másik nagynéném Áron babával. Holnap majd illusztrálok képekkel is, most csak mesélek, mert már nincs kedvem elővakarni a fényképezőt.
Fél 10-kor gyerekcsicsergésre ébredtem, jó volt :) Kint simogattuk a kiscicákat, motoroztunk, labdáztunk, kint-főtt pörköltet ebédeltünk. Volt torta :) málnás-túrós isteni. (Nyálcsorgatás majd a fotók után).
Aztán én délután 3-kor tanítottam, jó élmény volt, mert a diákom is felkészült, így engem is ösztönöz a készülésre, azt hiszem menni fog.
Áron ma is nagyon mosolygós volt, mint általában. Már nagyon szeretne menni, de még kicsit összekeverednek a lábai, ami amúgy érthető lévén, hogy még csak 1 éves :) Imádta a kiscicákat, egyből kiszedte volna belőlük a nemlétező elemet :)
Vacsinál Atika kutyusos bögrébe kapott inni, amit aztán apu elvitt, majd a gyerek kért még tejet. Apu egy másik bögrébe hozott neki, mire Atika kérdezte: Hol a tutus? Apu meg elkezdi, hogy elment aludni, mert gondolj bele, milyen fárasztó lehet neki állandóan a bögrén ülni. Erre hangos röhögés lett úrrá mindenkin, Kitti meg megszólalt, hogy: Most akkor vihogunk vagy eszünk? :)
Esti mesénél átvettem anyutól a könyvet, mert közöltem vele, hogy nincs elég élet a mesélésében :) Aztán amikor befejeztem, Kitti közölte, hogy most ő jön. Úgyhogy elmesélte a Mickey a varázslóinast :) Szerinte a varázsló, amikor elment, akkor visszaadta Mickeynek a kobakját :) (értsd: a varázssüveget, amit amúgy Mickey elcsent). Amúgy az volt a kedvenc mondata, amit mindig hozzáfűzött, hogy: Semmi hiba :)
Nagyon aranyosak voltak, egész nap pörögtek, eszméletlen dumájuk van és a mosolyuktól folyamatosan olvadok :)

Címkék: család gyerekszáj rokonok állatok otthon áron kitti atika naplóbejegyzés

A bejegyzés trackback címe:

https://angyalkucko.blog.hu/api/trackback/id/tr902137041

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása