Szeretem ezt a hetet, mozgalmas és tele van babákkal :) A mai napot vásárlással kezdtük, mert húgomnak ugye most volt a születésnapja, nekem meg következő hónapban lesz, szóval nagynéném gondolta elvisz minket vásárolni. A végeredmény: huginak két fürdőruha és egy papucs, nekem két nadrág és egy papucs. Jeee :) Ráadásul pici Kitti babám folyamatosan próbálgatta a papucsokat, labdázott és megmosolyogtatta az eladó lányokat, ami azért abszolút nem könnyű. Amúgy odafelé egész úton ezt énekelte a maszat:

Postaváró

Amikor a mutató nyolcon jár, postás csönget hallom már.
Postás ne siess, hova is mégy, egy ide, két ide, hár' ide négy.

Kutatom a levelet, honnan jő', minden perc egy esztendő
Nem vársz üresen leveles polc, öt meg a hat meg a hét meg a nyolc.

Annyira édes amikor ezt mondja egymás után többször :) Atika is rengeteg mondókát tud, néha mond is egy-kettőt.
Ebéd után pancsoltunk, volt már annyira jó a medence vize, hogy bele lehessen menni. Mondjuk szerintem még eléggé hideg volt, de a gyerekeket nem lehetett tovább visszatartani, mindkettő olyan, mint a kis kacsa. Vettünk nekik még délelőtt egy-egy pár Thomas-os karúszót, úgyhogy tényleg semmi se állíthatta meg őket a felhőtlen pancsolásban. Úgy kellett őket kiparancsolni a vízből, amikor már lilult a szájuk széle, hogy kicsit jöjjenek ki megszárítkozni.
Este pedig elmentünk pékségbe, ugyanis Gyulafirátótnak van egy nagyon szuper péksége, mentünk friss péksütiért vacsorára. Nálunk már családi hagyomány, hogy a hazaúton is megeszünk valamit :) Úgyhogy mindenki majszolt picit. Hazaérve tányéron a hami, mellé pohár tej és csoportos evés. Kicsivel utána kimentünk még tollasozni (illetve bénázni, ki-ki a maga módján ugye :))
Fél 9 körül jöttünk be végleg, utána babafürdetés (Atikát már hazavitte az anyukája), hajmosás, masszírozás (imádok masszírozni) úgyhogy végül megint fél 11-kor írok posztot :) de ilyenkor abszolút nem bánom.

Címkék: család gyerekszáj rokonok otthon kitti atika naplóbejegyzés postaváró

A bejegyzés trackback címe:

https://angyalkucko.blog.hu/api/trackback/id/tr892142033

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása