Gondolatok

 2010.10.03. 00:23

Az ördög és az angyal sokban hasonlítanak. Csak centik és másodpercek választják el őket egymástól. Centik: a két vállad közti távolság. Másodpercek: hogy melyik suttog előbb a füledbe.
A jó és a rossz között is alapvetően csak az a különbség, hogy hány embert bántasz meg vele. Illetve nekem az.
Persze az is előfordulhat, hogy te váltig hiszed, hogy jót csináltál és kiderül, hogy rengeteg embert bántottál meg vele és nagyon elcseszted. Az is lehet, hogy csak egy embert. De őt nagyon.
Az őszinteség legalább annyira másodperceken múlik, mint hogy az ördög vagy az angyal suttog-e a füledbe. Mert hiába akarsz délben őszinte lenni, ha 11:59-kor már valaki őszinte volt. Akkor te már csak az vagy, aki nem tudott jókor, jó helyen beszélni. Elkéstél. Nem is kicsit. Pedig csak pár másodperc. Mégis sok minden múlhat rajta.
Egyes emberek amikor csalódnak valakiben, saját magukban is csalódnak. De az ritka, hogy nem tudják eldönteni kiben csalódtak nagyobbat, magukban vagy a másikban.
A sajnálom az nem bocsánatkérés. Nehéz odaállni valaki elé és azt mondani, hogy bocsánat. De néha meg kell tenni.

Emberismeret egyes. Tisztánlátás egyes. Ülj le kislányom, legközelebb készülj fel jobban.

Ébresztő és nőj fel végre!

Címkék: gondolatok naplóbejegyzés bewusstseinsstrom

A bejegyzés trackback címe:

https://angyalkucko.blog.hu/api/trackback/id/tr952340553

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása