Megnéztem ma egy újabb bolond filmet :) olyasmi volt mint a Randiguru (ismerjük ugye??) csak a srác nem megmondta a fiúknak, hogy így kell meg úgy kell, hanem elvitte a lányokat életük legrosszabb randijára, amitől egyből visszamenekültek a jófiúkhoz :) Aztán persze mi lesz? Természetesen reménytelenül szerelmes lesz. A többit nem mesélem el, nézzétek meg, mert amúgy egész jó film, legalább is azt a másfél órát megéri bőven. Vannak benne tökjó poénos szituk meg pár színész a szórakoztató, romantikus film kategóriából: Kate Hudson, Jason Biggs, Dane Cook – őt nem sok filmből ismerem, összesen még egyet láttam tőle és abban is ugyanúgy végigizélte a fél várost hogy aztán megtalálja a szerelmet :) (A kabalapasi – bakker de hülye címeket képesek adni magyarul – ez sem rossz alkotás a maga limonádé nemében). Csúnyán lehúzták imdb-n. Szóval írhatnék ezer jobbnál jobb filmről amiket mostanában láttam, majd fogok is. De ez most friss és jók benne a zenék nagyon :)

 

My Best Friend’s Girl a The Cars előadásában, a címadó - gondolom. Ugyanis a szám eléggé régi, 1978-as!!

 

Teddy Thompson – Separate Ways. Ez viszont még ropog annyira friss (2005). 

 

John Hiatt – Have a Little Faith in Me (1987 – ez sem mai csirke, viszont nagyon szép)

 

És egy klasszikus: Johnny Cash (R.I.P.) – The Man Comes Around

"The Man Comes Around" is the title track from Johnny Cash's American IV: The Man Comes Around, released in 2002 (see 2002 in music). It is one of the last songs Cash wrote in his life. Na tessék. És amúgyis rengeteg albuma volt.

amúgy: első szárnypróbálgatások videó beszúrásával kapcsolatban.. pipa ;) bár nem volt egyszerű meg kell, hogy mondjam. Nem annyira laikusbarát :D

Címkék: film filmzene johnny cash the cars a spanom csaja teddy thompson john hiatt

A bejegyzés trackback címe:

https://angyalkucko.blog.hu/api/trackback/id/tr402073793

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása